Direktlänk till inlägg 29 maj 2010

Känner hur ilskan kokan upp inom mig

Av Claudia - 29 maj 2010 14:29

Gick på loppis med min dotter efter hennes fotbollsmatch som slutade med att hennes lag vann med 8-0, lillan fann lite fina kläder som hon köpte med sina egna pengar och lite annat smått.

Jag själv fann en jacka, har gått runt med en vinterjacka en tid nu...då jag ingen annan haft som passat mig.

Men medans vi går runt på loppisen så ser min dotter sin lillasyster stå vid ett träd, helt ensam? Såg mig om lite, men fann ingen av hennes föräldrar i närheten.

Lillan gick fram till henne...glad över att träffa henne igen.

Sen såg man mamman komma gående hemifrån, min dotter ville gå undan...men såg på mig att det var okej att hon stod kvar hos sin lillasyster fast mamman kom.

Jag själv höll mig på avstånd, men höll ett öga på min dotter.

Efter en liten stund kom lillan till mig och vi gick vidare på loppisen...men inombords kokar jag av ilska. Den satans jävla fruntimmer har verkligen sårat min dotter med sitt beteende mot henne och att hon inte får träffa sin lillasyster normalt längre pga det hon vet är lögner från pappans sida.

Inget berättade hon för oss att dom hade blivit ihop igen, utan hon bara tystnade och vi fick veta det från annat håll. Kvinnan visar tack o lov inget negativt mot min dotter då dom träffas på ute i samhället och pappan inte är i närheten.

Annars behandlar hon min dotter som luft när han är i närheten.

Dom är så jävla falska...

Pappan brukar glo när han ser mig ute i samhället och hans kvinna inte är i närheten, men så fort hon finns där vid hans sida så tittar han inte...tycker fan han kan sluta upp att titta på mig över huvud taget, för jag vill ej veta av det falska fanskapet som påstår att han inte tror att våran dotter är hans dotter inför andra fast det finns bevis redan från hennes födsel.


Nåväl, lillan är glad...på fotbollsmatchen i förmiddags vann hennes lag, hon fann billiga saker på loppis som hon kunde köpa och så fick hon chansen att träffa på sin lillasyster.


Nu måste jag få i mig lite kaffe, känner mig totalt slut...måste hålla mig vaken, 4 timmars sömn sätter sina spår på en...men vill hålla mig vaken än så länge och lägga mig tidigt ikväll.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Claudia - 25 maj 2012 08:22

Har ny blogg: http://www.nattstad.se/Claponi   Är nästan aldrig inne på denna något mer. ...

Av Claudia - 23 juli 2011 14:29

Min dotter är inte med i Heartland Model Agency mera, hon slutade där i början av året efter att ha varit modell för dom i ett år. Man ville förlänga henne med ett 2-års kontrakt, men detta vägrade jag gå med på och tycker inte dom är vidare seriösa ...

Av Claudia - 4 maj 2011 05:17

Nu får allt vintern ta och ge sig...trodde vi var på väg mot sommartiden och så återkommer kylan o frosten. Detta ogillas skarpt! ...

Av Claudia - 31 december 2010 10:59

Önskar er alla ett Gott Nytt År   

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Omröstning

Hur ofta är du här inne?
 Flera gånger om dagen
 En gång om dagen
 En gång varannan dag
 Flera gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 2 gånger i veckan
 1 gång i veckan
 3 gånger i månaden
 2 gånger i månaden
 1 gång i månaden
 När jag hinner och kan

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besökare

Arkiv

Kategorier

Länkar

Ink Jucie


Ovido - Quiz & Flashcards