Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Claudia - 23 maj 2010 13:18

Precis när man skall påbörja matlagningen här hemma, ja...då ser man att mjölken ej räcker till som behövs till matlagningen.

Har redan varit en runda i affären idag, men måste nu bege mig en andra runda dit.

Suck!!!

Då jag själv sällan dricker mjölk och bara använder det till matlagning...så tänker jag inte på den lika mycket som övriga varor förrän just när jag behöver den.


Av Claudia - 23 maj 2010 08:26

Jaha, då är det söndag...vad skall man göra en dag som denna då?

Grabben min lovade att röja i sitt rum denna helgen, han gjorde lite igår...precis det jag misstänkte...han röjde sitt bord för att få plats med sin stationära dator där. Sen resterande ser exakt likadant ut, som ett bombnedslag.

Tvättekorgen är full, så det blir väl till att tvätta en del kläder idag...så att man kan få se botten på tvättekorgen, om så bara för en kort tid.

Lillan var glad i morse, hon hade hittat sin favorit t-shirt under sängen...den som hon varit av med en bra tid nu och vi kunde inte hitta den. Såklart tittade inte jag under hennes säng, men vet att jag bad henne göra det innan och då har hon antagligen bara slagit en blick där under. Nu flyttade hon på en del saker hon hade där under och fann den liggande där.

Imorgon är det dags för utvecklingssamtal med hennes skola, för en gång skull ser jag inte fram mot detta...då jag känner till en del problem som sker i skolan och har sett hur min dotter förändrats sedan hon började i den skolan.

Undra om man lär få höra något från LSS den kommande veckan, dom skulle ju höra av sig efter en vecka sist vi hade möte...det har gått en månad och en vecka nu. Jag har inget hört av dom...

Jag bad om att få en kopia på ett mail som skall ha skrivits, inte ens den har jag fått och min son har i heller inget hört av dom. Helt otroligt!!!

Dom kan ju glömma att jag tänker kontakta dom igen, ser ingen anledning till det längre...inte efter detta som skett och hur dom nocha det hela.

Nu är det inte lång tid kvar innan barnens sommarlov börjar, 10 veckors sommarlov...hoppas på många fina dagar, så att vi kan befinna oss på stranden och göra roliga saker tillsammans.


Nu skall jag gå ut med våra små hundar, grabben min gav dom en nattrunda...så kunde jag ta det lugnt på morgonen. Då grabben ändå är uppe till sent på nätterna när det helg så kom vi överrens om att han ta en nattrunda med dom.



Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Omröstning

Hur ofta är du här inne?
 Flera gånger om dagen
 En gång om dagen
 En gång varannan dag
 Flera gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 2 gånger i veckan
 1 gång i veckan
 3 gånger i månaden
 2 gånger i månaden
 1 gång i månaden
 När jag hinner och kan

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besökare

Arkiv

Kategorier

Länkar

Ink Jucie


Ovido - Quiz & Flashcards