Alla inlägg den 10 juni 2010

Av Claudia - 10 juni 2010 16:59


MODELLCASTING i MALMÖ den 19:e Juni !!!

Datum:
den 19 juni 2010
Tid:
12:00 - 17:00
Plats:
Heartland Model Agency, Malmö
Gatuadress:
Djäknegatan 31 (vår studio)

Beskrivning

ÖPPEN CASTING den 19/6 i Malmö, kl 12-17!

Heartland Model Agency söker fler modeller till agenturen.
Både tjejer och killar, alla åldrar!
(Även barnmodeller sökes, om du känner någon lämplig)


Du kommer in någon gång mellan 12.00 och 17.00
Du fyller i ett enkelt formulär om dig själv, blir lätt sminkad och hårstylad av vår MUA, och fotograferas av vår professionelle modefotograf.
Fotografen tar 5-6 bilder som är för att se hur du arbetar framför kameran och hur du blir på bild. Dessa bilder kan du köpa med dig på en cd för bara 100kr om du vill. Inget köptvång dock!
Och du - din längd är av mindre betydelse! ;-)


CASTINGEN ÄR SÅKLART GRATIS!!!


Prata med dina vänner och kom gärna några stycken, ju fler desto roligare :-)


Nu är det DIN tur - Vi ses!


HEARTLAND MODEL AGENCY
Djäknegatan 31, Malmö (2 vån)
heartland.models@live.se
http://www.heartlandmodels.se/


 




Av Claudia - 10 juni 2010 09:51

Vad får henne att tro att bara för att dom har det uselt ställt ekonomiskt just nu, skulle jag ge dom något av min mat när jag själv tvivlar på att jag kommer att fixa det fram tills vi får pengar nästa gång???

Skulle jag ge dom och utsätta mina barn för svält i några dagar...när jag vet till 100% att dom lär inte få tag i några pengar innan jag får pengar??

Jag själv utsätter mig för nästan svält bara för att mina barn skall ha tills jag får pengar...medans dom är ute och kör bil dagligen bara för att mannen i hemmet inte klarar av att hålla sig hemma någon dag.

Jag är så trött på deras tiggande, samma visa varje månad...

Dom gjorde ett målarjobb för någon, när lönen kom...istället för att täcka matkostnaderna den månaden köpte dom ny material till nästa jobb dom skall göra, men inte fått besked om när det skall göras. 2 månader har gått, nu fick dom beskedet att den 18:e skall dom börja och dom får pengar till material då.

Alltså ärligt talat, tigga av en ensamstående 2-barnsmamma som är arbetslös kan dom göra...köpa material till ett jobb dom ej fått besked om kan dom göra...ta maten ifrån mina barn medans dom är ute och kör bil dagligen tycker dom att dom kan göra. WOW...

Mitt kaffe är slut, jag som är så beroende av kaffe...så jag är lite sticksig då jag inget kaffe fick i mig på morgonen och att höra henne tigga lite kaffe, havregrynsgröt och visar mig med sin hand hur mycket lite dom behöver äta av det...gjorde mig förbannad. Jag har ju bara lite havregryn kvar...mina barn behöver det.

Jag kunde ej låta bli att fråga, har ni inga vänner ni kan låna av...en hade dom och hon kunde inte låna dom nått. Har ni inte fler vänner??? Nej det hade dom inte och jag vet varför.

Antingen har dom lånat och ej betalt tillbaka eller så har mannen i hemmet kläckt ur sig något idiotiskt, sen nekat till att någonsin gjort något fel mot personen eller sagt något ont till personen. Han glömmer vad han säger och kläcker ur sig mot folk...sen tycker han att alla är elaka mot honom och han som är så snäll förstår inte varför folk beter sig så illa mot honom.

74 år gammal och har inga kontakter alls...för ingen vill veta av honom längre.

Hans kvinna ljuger konstant och samma där nekar hon till allt hon en gång sagt, vrider och vänder konstant på saker och ting. Dom är som gjorda för varandra.

Men jag vägrar ta maten ifrån mina barn för deras skull...den dagen det absolut krisar här hemma kommer jag försöka be om ett lån av någon. Mina vänner vet att den dagen jag sagt jag kommer att betala tillbaka, den dagen har dom alltid fått tillbaka pengarna.

Jag har ingen bil att köra med, men då jag hade en så körde jag inte då jag inte hade råd till det...kvittar hur jävla trist det kändes att hålla sig hemma o.s.v

Jag blir inte klok på hur dessa två människor tänker, men jag vägrar låta mina barn svälta pga dom. Att jag själv är lidande ekonomiskt just nu, det är en smäll jag får ta...jag är en vuxen människa.

Men ta för fan inte maten ifrån mina barn bara för att ni inte kan hålla ordentlig koll på det ni själv sysslar med angående era egna pengar!!!!


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8 9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Omröstning

Hur ofta är du här inne?
 Flera gånger om dagen
 En gång om dagen
 En gång varannan dag
 Flera gånger i veckan
 3 gånger i veckan
 2 gånger i veckan
 1 gång i veckan
 3 gånger i månaden
 2 gånger i månaden
 1 gång i månaden
 När jag hinner och kan

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Besökare

Arkiv

Kategorier

Länkar

Ink Jucie


Ovido - Quiz & Flashcards